Jo Vally werkt al 44 jaar lang hard aan zijn carrière. Hij heeft al veel dromen kunnen verwezenlijken, maar er is nog één grote droom die hij graag zou realiseren en dat is meespelen in een film.

“Ik heb Erik Van Looy al eens gezegd dat ik graag mezelf zou spelen in een film over mijn leven. Het heeft me namelijk bloed, zweet en tranen gekost om te komen waar ik nu sta. In het begin moest ik geregeld een orkest huren, maar kon ik dat meer niet dan wel betalen”, begint Jo in Tv Familie.

Om toch maar geld te verdienen ging Jo auto’s wassen en simoniseren om zo te kunnen investeren in zijn carrière.

“Op een keer bood ik aan de auto van mijn nonkel te kuisen, maar helaas heb ik die per ongeluk perte totale gereden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.