Vroeger gaf Jani Kazaltzis de mensen een make-over in één van de televisieprogramma’s die hij presenteerde, maar ondertussen doet hij dat nu vooral met huizen en interieurs.

Die rol gaat hem bijzonder goed af. “Ik kan nu ook een andere kant van mezelf tonen”, deelt de presentator mee in Story.

Het valt op dat Jani de laatste tijd meer en meer te zien is in programma’s die in het teken staan van wonen en interieur.

“Blind Gekocht en Tussen 4 Buren zijn op een bepaalde manier een verlengstuk van Zo Man Zo Vrouw. Ik kom ergens binnen, doe een babbeltje met de mensen en probeer hen een goed gevoel te geven. Het enige verschil is dat iemand anders de restyling doet”, bekent Jani. Voor Jani was het tijd voor iets anders na al die jaren als stylist voor de dag te komen. “Ik heb dat altijd heel graag gedaan, maar op een gegeven moment was het tijd om uit dat ‘patroon’ te stappen. Was ik enkel Jani de stylist gebleven, dan denk ik dat mijn tv-carrière al lang was afgelopen”, aldus Jani aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.