Cupido schoot drie jaar geleden meteen raak want Bart Beyaert en Céline Dewitte werden op slag verliefd.

Inmiddels zijn ze al getrouwd en hebben ze sinds eind juni een dochtertje. Binnenkort moeten ze allebei terug gaan werken en dat wordt toch flink aanpassen. “We hebben het geluk dat mijn zus een crèche heeft. We weten dat Alice bij haar in goede handen is. Ze zal daar drie dagen per week zijn”, vertelt Bart aan Story.

“De andere twee werkdagen wordt ze opgevangen door mijn mama of schoonmoeder. Het zal wel een aanpassing worden, want we kloppen allebei soms lange dagen”.

Naast hun werk op de boerderij hebben ze allebei nog een fulltime job. Maar dit is eigenlijk uit pure, financiële noodzaak.

“Van het boerderijleven alleen kunnen wij niet leven. Het risico is te groot geworden door de vele investeringen die de overheid ons oplegt. Omdat we meer werkzekerheid willen, werken we ook voltijds elders”, bekent Bart aan Story. Bart heeft een functie als verkoopsleider en Céline is vertegenwoordiger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.