Volgens Lisa Van Rossem, zus van Metejoor, is er een reden waarom ze nu pas solo doorbreekt. “ik ben best wel spiritueel aangelegd”, bekent ze aan Story.

Ondertussen weet ze ook goed hoe de muziekwereld in elkaar zit. “Ik vertrek met een gigantische rugzak vol ervaring. Hoe je op een podium moet bewegen, de discipline die je aan de dag moet leggen, de bindteksten tussen de nummers… Ik heb al ontzettend veel met mijn ogen gestolen. En ik weet ook wat de valkuilen zijn”, aldus Lisa.

Volgens haar is het belangrijk dat je jezelf goed verzorgt en dat je grenzen durft te stellen. “Dit doe ik en dit niét”, daar draait het volgens de zangeres dus om.

Echt heel veel raad kreeg ze niet van haar broer Joris. “Het enige wat hij gezegd hee­ft is: ‘Doe maar normaal. En niet te veel stressen. Je moet vooral genieten van elk moment”, verklapt Lisa Van Rossem aan Story.

Als vindt ze dat makkelijker gezegd dan gedaan. Vijf jaar geleden was haar broer ook heel zenuwachtig dus vindt ze dat ze dat nu ook even mag zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.