Dat Lesley-Ann Poppe van een goed feestje houdt is allang geen geheim meer. Net zo min als het feit dat ze daarbij graag een glaasje drinkt. Al doet ze wel haar best om haar drankverbruik binnen de perken te houden. Ze weet immers als geen ander wat de gevolgen van een glas te veel op hebben kunnen zijn.

Zo miste ze ooit een kotfeestje dat ze zelf organiseerde nadat ze tijdens het indrinken met haar kotgenoot acht shotjes tequila na elkaar achteroversloeg. “Toen iedereen arriveerde, moest mijn kotgenoot hen vertellen dat het feestje toch niet doorging. Ik lag knock-out in bed”, lacht ze in NINA.

Nog een ‘vervelende’ bijwerking van te veel drinken die Lesley-Ann ervaart, is dat ze iedereen vertelt dat ze hen graag ziet wanneer ze dronken is. En hoewel dat haar meestal enkel in gênante situaties brengt, levert het soms alsnog iets op.

“Zo heb ik ooit eens een hoofdredacteur van een magazine mijn liefde verklaard. Ik hing rond zijn nek. Gênant de dag erna, maar twee weken later stond ik wel op de cover”, grijnst ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.