Al zowat vijf jaar vormt zangeres Natalia een powerkoppel met haar man Frederik Binst. In 2020 kwam daar dochtertje Bobbi-Loua bij en eind 2021 volgde zoontje Apollo. Toch zag het er lange tijd naar uit dat kindergeluk niet weggelegd zou zijn voor de zangeres wiens carrière gelanceerd werd door haar deelname aan ‘Idool 2003’

“Toen mijn vorige relatie strandde was al wat ouder, een jaar of 36, en ik heb toen zeker uitgesproken naar mijn vriendinnen dat ik misschien geen kinderen zou hebben en dat ik daar nu al mee in het reine moest komen. Dat ik moest proberen mijn zegeningen te tellen”, klinkt het in Billie.

En eigenlijk lukte het Natalia best om zo in het leven te staan: ze had een mooi leven, een huis waar ze graag was en veel liefde rondom zich. Dat ze uiteindelijk toch nog de liefde mocht tegenkomen en een gezin kon stichten is een van de mooiste dingen die haar is overkomen: “Dat het dan toch is mogen gebeuren, is echt waar ik het meest dankbaar om ben in mijn leven. Dat gezin is het belangrijkste”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.