Vincent Fierens vertelt in TV-Familie over de ergste kater die hij ooit heeft meegemaakt en de afkeer die hij hierdoor gekregen heeft van een bekend drankje.

“Ik ben ooit een avond doorgezakt tijdens een bezoek aan stadsbrouwerij De Koninck”, gaat Vincent van start. “Ik had te veel bier gedronken en te weinig gegeten.”

Op het einde van de avond waren de vrienden cocktails aan het drinken uit witte wijnglazen. “Die avond eindigde op een slechte manier.”

“Enkele maanden later rook ik plots Aperol Spritz. En dat flitste mij meteen terug naar die zatte avond. Blijkbaar maakten mijn kameraad en ik daar heel wat glazen Aperol soldaat!”

Nu kan de presentator het drankje zelfs niet meer ruiken. “Als mijn vriendin Aperol Spritz drinkt, houd ik me op een veilige afstand”, rondt Vincent af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.