Ondertussen staan Viktor Verhulst en Kobe Ilsen toch al enkele jaren op het podium als DJ en ondervinden ze nu echt wel dat ze heel wat vooruitgang geboekt hebben.

“We merken dat we het vooral live moeten doen om het echt te leren. Mixen is één zaak, maar je publiek ‘lezen’ is een kunst”, bekennen ze in Het Laatste Nieuws.

“Als tv-maker gaat er een nieuwe wereld voor me open. We spelen op bedrijfsfeesten waar velen dronken zijn. Dichter bij een rock-’n-roll-leven kom ik niet”, aldus Kobe.

Nuchter op het podium staan is een must voor de twee DJ’s. “Een aperitiefje voor een show is een traditie geworden, maar ik denk niet dat iemand ons ooit kon betrappen op dronkenschap op het podium”, zegt Viktor aan Het Laatste Nieuws.

“We worden hiervoor betaald, dus willen we ook kwaliteit leveren”, gaat Kobe verder. “We amuseren ons, maar het is niet alleen lol trappen en pinten pakken. Het is ook werken. Wanneer ik zelf chauffeur ben, sta ik bloednuchter achter de draaitafel. Dan is Viktor de MC van dienst, want als je een massa moet mennen, helpt een glaasje vooraf wel”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.