Boezemvrienden Christoff en Joren Dumont heropenen van 10 tot en met 15 augustus hun zomerbar Salida, zo valt in TV-Familie te lezen.

Niet evident zo blijkt, aangezien de agenda van Christoff al aardig vol zit. “We hebben serieus moeten puzzelen met onze agenda’s om nog een moment te vinden voor de opening van Salida”, geeft Joren aan. 

Gedurende de weekdagen zal Christoff de mensen uitgebreid ontvangen en naar hun tafel begeleiden. Uiteraard wordt er ruimschoots tijd voorzien voor een babbel en een foto. “Hij blijft een jongen van het volk”, volgens Joren.

“In het weekend zullen de gasten het alleen met mij moeten doen, omdat Christoffs agenda het niet toelaat. De weekdagen zullen dus allicht sneller volgeboekt zijn.” lacht de Blind Getrouwd-deelnemer. “Maar ’k zal m’n best doen om Christoff zo goed mogelijk te vervangen!” zegt Joren vastberaden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.