Goede combi van karakters

Fien Germijns en Siska Schoeters zijn een ideale match als het aankomt op het matchen van karakters. 

“We lachen ook allebei graag met onszelf. Het leven moet vermoeiend zijn als je jezelf niet kunt relativeren”, aldus Fien in Story.

“Ik durf oprecht te zeggen dat ik goed in mijn vel zit. Een tijd geleden deed het op sociale media wel de ronde dat je wat was afgevallen. Ik heb dat ook gelezen. Heel vreemd, want dat was absoluut niet het geval. Ik vind het jammer dat mensen zo gefocust zijn op mijn gewicht. Ik heb liever dat ze me beoordelen op mijn karakter en wat ik kan dan op de verpakking”, bekent Fien Germijns openhartig in Story.

Gelukkig begint het tij wel te keren. De tijd dat iedereen die op tv kwam een catwalkmodel moest zijn, is voorbij. Fien presenteert Switch dan ook alsof het een makkelijke klus is.

“Omdat er zo’n sterk team achter zit, valt dat best mee. Zij bedenken goede vragen en zoeken toffe kandidaten. Natuurlijk moet je als presentatrice er wel over waken dat er voldoende grappige momenten in zitten, maar ook serieuze. Het hoofdje erbij houden is echt wel de boodschap”, aldus Fien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.