De verguisde acteur die zeven jaar geleden voor het eerst in opspraak kwam, probeert stilaan zijn leven terug op te nemen, zo ontdekt Dag Allemaal.

Hoewel hij een leven in de schijnwerpers nu definitief heeft opgegeven, lijkt de acteur nu toch eventjes terug te genieten van de liefde met zijn nieuwe vriendin Marielle.

Zijn ex-vrouw Nathalie, die hem bleef verdedigen in de meest duistere momenten, besloot uiteindelijk toch te vertrekken na vijf jaar huwelijk. Het gerechtelijk onderzoek waarbij bleek dat Guy tussen 2012 en 2016 meer dan 500 foto’s en 70 filmpjes met kinderporno had gedownload, betekende het einde van zijn carrière, zijn huwelijk en zijn sociale status.

Bij de liefdesverklaring die hij online zette, werden heel wat reacties gepost van mensen die hen alle geluk toewensen. Hij zelf houdt de lippen stevig op mekaar als er door

 Dag Allemaal gepolst wordt naar zijn nieuwe relatie.

De gemiddelde Vlaming blijkt dus toch veel vergevingsgezinder dat men dacht. Guy wil ondertussen gewoon vergeten worden en zijn leven verder zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.