Ze is nog niet zo lang getrouwd met haar man Giancarlo maar de liefde is nog zeer groot. Zo groot zelfs, dat Olga praktisch elke dag gaat helpen in zijn winkel, na haar eigen opdrachten.

“Toen ik mijn man Giancarlo leerde kennen, studeerde ik nog. Hij vroeg me vaak wat ik zou willen doen als ik afgestudeerd was. Ik wil véél, maar radio maken was er altijd bij. En zeker een muziekprogramma: het klinkt vast belachelijk omdat ik zelf geen instrument bespeel, maar ik ben een gigantische muziek fan”, vertelt Olga aan Humo.

Ze zal binnenkort de 38ste editie van ‘De Afrekening’ presenteren en daar heeft ze keiveel zin in. “Dat is net het leuke aan ‘De afrekening’: het is ieders genre, want het zijn de leukste nummers van het moment. Oké, je kunt niet alles goed vinden, maar soms moet je aan een nummer wennen”, aldus Olga.

Haar grootste zorg momenteel is niet het presenteren. “Ik maak me maar over één ding zorgen: dat ik na de uitzending in de file zal staan”, vertelt Olga aan Humo. Dan zou ze te laat zijn om haar man te helpen in de winkel en dat zou voor haar een ramp zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.