Wie had ooit gedacht dat het engelachtige blonde K3-meisje een doortrapte verrader zou zijn? Toch leek het een rol die haar op het lijf geschreven was want ze heeft enorm genoten van haar deelname.

“Het gaat wél met je geweten aan de haal”, zegt Klaasje  aan Dag Allemaal. “Je vertrouwt op de duur niemand meer. De menselijke psyche is nóg ingewikkelder dan ik dacht”, aldus Klaasje Meijer in Dag Allemaal.

Na haar verkleedpartij als de giftige schorpioen en nu haar deelname aan ‘De Verraders’ lijkt Klaasje haar naam van ‘onschuldig K3-meisje’ nu toch wel écht te zijn verdwenen.

“Iedereen snapt dat dit een spel is, dus ik voelde me niet geremd. Ook omdat ik er zelf van tevoren heel goed over heb nagedacht. Ik wist op voorhand dat het heftig ging zijn en dat wás het ook”, bekent Klaasje aan Dag Allemaal.

Uiteindelijk is overtuigingskracht hetgeen wat een sterke speler nodig heeft, zo ontdekte Klaasje. Je redeneringen goed onderbouwen en je emoties de baas blijven, dat is de sleutel om deel te nemen aan ‘De Verraders’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.