Het graf van haar vader als bedevaartsoord, dat was de vurige wens van Marina Wally. Spijtig genoeg hebben nu ook vandalen de weg gevonden naar het graf van ‘The Voice of Europe’.

Alle stenen beeldjes en spreuken en een bedankingsplaatje van de VRT met Eddy’s naam erop zijn verdwenen. Enkel een paar foto’s en de bloemen bleven achter, ontdekt Dag Allemaal.

Marina blijft gebroken achter en snapt niet waarom mensen zoiets doen. “Het is trouwens niet de eerste keer dat dit gebeurt. Er zijn al meermaals bloemstukken gepikt, maar ’t was nog nooit zo erg”, vertelt de dochter van de zanger.

“Ik ben er zo van aangedaan dat ik klacht tegen onbekenden ben gaan indienen bij de politie. Helaas heeft dat nog niets opgeleverd. Ik heb ook een oproep gedaan via Facebook voor getuigen, maar ook dat blijft voorlopig zonder resultaat”, aldus Marina aan Dag Allemaal.

De grafschennis is een zoveelste kras op de ziel van Marina, die het de voorbije jaren al zwaar te verduren kreeg. En dan komt daar ook nog eens giftige commentaar bovenop, zo blijkt want mensen zeggen dat ze hiermee naar buiten komt om aandacht te krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.