Aan aandacht van mannen ontbreekt het niet voor Martine Jonckheere. Ondanks haar rijpere leeftijd, krijgt ze nog steeds complimenten en heeft ze veel aantrek bij de mannen.

Ooit werd ze verliefd op een collega maar haar man ging daar toen heel nuchter mee om. ‘Je moet niet blijven. Als je jezelf kan verbeteren, ga dan.’, was zijn uitspraak.

“Dat heeft­ mij zo ontnuchterd”, geeft Martine toe in Story. Volgens haar is het altijd mogelijk dat je als mens van vlees en bloed verliefd wordt op iemand anders, maar daarom hoef je er nog niet aan toe te geven.

Maar mocht ze nu toch vrij spel krijgen van haar echtgenoot, dan zijn er toch twee mannen waar ze de lakens wel eens mee zou willen delen. “Liam Neeson hee­ ontzettend veel uitstraling. En Chris Wolstenholme, de bassist van Muse, zou me ook kunnen krijgen”, aldus Martine aan Story.

‘Ja maar, ik weet niet of jij hém zou kunnen krijgen’, was de plagende reactie van haar man Filip. Waarop Martine vastbesloten aangaf dat ze zeker voor de bijl zouden gaan als ze haar charmes zou uitspelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.