Dziubi en Brecht waren een koppel waarvan iedereen dacht dat ze voor de rest van hun leven zouden samenblijven.

Toch heeft het niet mogen zijn want in april kondigden ze hun scheiding aan. Geen sprookjeseinde dus voor het ‘Blind Getrouwd’-koppel maar desalniettemin heeft Dziubi zeker geen slechte herinneringen aan zijn deelname.

Maar Nog eens meedoen aan een datingprogramma? Dziubi past er volledig voor. “Mijn hoofd staat er nog niet naar”, vertelt hij met glimlach aan Dag Allemaal. Brecht bleek hem toch niet te kunnen geven wat hij in een relatie zoekt. En ook de afstand speelde hen parten want de één woont in Gent en de ander in Antwerpen. 

Door zijn deelname krijg hij af en toe krijgt berichtjes van mannen. Maar dat interesseert hem momenteel niet. 

“Als ik opnieuw ga daten, zal het zonder camera’s en media- aandacht zijn”, deelt hij vastberaden mee aan Dag Allemaal. “De trouwring ga ik inkaderen, die herinnering zal ik altijd koesteren. Het is jammer dat ons huwelijk niet heeft standgehouden, maar ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden”, aldus Dziubi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.