Ze timmerde mee aan het succesverhaal van haar broer Metejoor maar nu is het voor Lisa Van Rossem tijd om zelf te gaan schitteren.

Als Leez heeft ze een solosingle uit: ‘Who will be there (It’s me)’. Ondanks het feit dat ze in 2016 aanzien werd als de nieuwe Natalia, bleef een doorbraak uit.

“Ik ben al langer bezig met muziek, maar het vereist een bepaalde maturiteit en professionaliteit om er iedere keer opnieuw te staan. Vroeger was ik nog te veel een losbol, nu weet ik wat het inhoudt om in de muziekwereld je ding te doen”, aldus Lisa aan Dag Allemaal.

Ook haar gezondheid speelde haar parten. “De problemen met mijn gezondheid zullen nooit achter de rug zijn. Ik heb de ziekte van Crohn, maar ook nog andere auto-immuunziektes die helaas niet te genezen zijn”, deelt de zangeres mee.

“Dat is soms pittig, maar ik heb een sterk doktersteam rond mij en met de nodige medicatie en de juiste mindset kan ik zijn wie ik wil zijn, zonder al te veel zorgen. Mijn medische toestand is voldoende onder controle om mijn ding te kunnen doen”, vertelt Lisa Van Rossem aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.