Het geliefde Radio2-icoon Christel Van Dyck is sinds begin deze zomer officieel op pensioen.

Wanneer Primo vraagt hoe ze haar populariteit bij het publiek zou verklaren, geeft de presentatrice aan dat ze nooit beseft heeft dat ze populair was. “Ik heb daar ook nooit moeite voor gedaan. Ik heb gewoon altijd geprobeerd mijn job zo goed mogelijk te doen door voorbereid aan de start te komen.”

Volgens Christel was haar authenticiteit haar grote troef. “Vrienden en vriendinnen vertelden me dat altijd. Dat degene die ze op de radio hoorden ook de persoon was die ze écht kenden.” Erg belangrijk volgens de presentatrice want anders hou je het ook niet zo lang vol.

“Je moet je als presentator niet verstoppen achter een typetje”, rondt ze af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.