Hoelang duren de werken nog aan Chateau Planckaert? Wanneer zullen de Planckaerts gasten kunnen ontvangen in hun Franse kasteel?

“Ons vader en Christopher zeggen nog een jaar, maar dat vind ik vrij optimistisch”, onthult Junior Planckaert in een gesprek met Story. Hoe schat Junior de situatie in?

“Ik schat dat we nog zeker twee jaar bezig zullen zijn voor we onze eerste gasten kunnen ontvangen.” Junior Planckaert verduidelijkt ook welke werken nog het meeste tijd zullen vragen…

“In de afwerking zal nog veel tijd kruipen”, onthult Junior in Story. “En ik hoop dat ik niet opnieuw in de lappenmand lig, want dat scheelt in tijd”, voegt Junior Planckaert er lachend aan toe, verwijzend naar zijn twee crashes in het rallyrijden die hem tijdelijk op non-actief deden belanden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.