Onlangs werd bekend dat Jacques Vermeire opnieuw gaat samenwerken met Luc Verschueren in een nieuwe zaalshow. 

“Eindelijk tijd voor iets positiefs”, zegt Jacques aan Dag Allemaal. “Ik heb even genoeg van alle negativiteit. Da’s de reden waarom er van ‘De Vermeires’ geen tweede seizoen komt”, aldus Jacques Vermeire.

De zaalshowplannen lagen al vast, nog vóór dat beslist werd de stekker uit “De Vermeires” te trekken. “Onze visies liepen een tijd uiteen, maar we hebben gemerkt dat de chemie er nog altijd is. We zijn nog fris van geest en ook fysiek gaat ’t nog”, bekent Jacques in Dag Allemaal. 

De vernietigende kritieken op ‘De Vermeires’ hebben er bij Jacques stevig ingehakt. Zelfs harder dan hij aanvankelijk wou toegeven. 

“Waarom heb ik die docusoap gedaan? Twee redenen: voor de carrière van mijn kinderen, en omdat ’t plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee, niet voor mij en niet voor mijn kinderen. Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, vollen bak, en dat begon al op voorhand”, vertelt Jacques openhartig. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.