Natalia is als ‘vrouw met ballen aan haar lijf’ zonder twijfel een sterke madam waar heel veel mensen naar opkijken. Maar ook haar leven was niet altijd even simpel.

“Ikzelf geef me in een relatie volledig, het ligt niet in mijn aard om iemand te bedriegen. Ik maakte het ook altijd eerst uit met een lief voor ik iets met iemand begon”, bekent de zangeres.

“Helaas heb ik verschillende partners gehad die dat anders zagen. Ik ben al belogen en bedrogen, en dan heb ik het niet per se over vreemdgaan”, vertelt Natalia aan Dag Allemaal.

Haar vader wou haar destijds behoeden voor alle pijn en verdriet en toen zij 15 jaar was en hij 65 jaar zei hij tegen haar: “Als ik u kon meegeven wat ik allemaal weet… Maar ja, dat gaat niet, ge gaat zelf een aantal keer met uw gezicht tegen de muur moeten lopen. En da’s normaal”, aldus de papa van Natalia.

En dat heeft ze ook vaak gevoeld. “Ik vertrouw niet meer blindelings mensen, ik moet eerst zien om te geloven. Dat soort naïviteit ben ik kwijtgeraakt door een relatie uit het verleden”, aldus Natalia aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.