Ellen Callebout kennen we allemaal als de sympathieke echtgenote van Gert Verhulst die altijd vrolijk rondloopt. Maar één tragisch moment deed Ellen kraken…

“Ik word rap emotioneel bij een film of een boek, maar de laatste keer écht met een reden was toen onze hond Marcel stierf”, geeft Ellen toe in Dag Allemaal. Ellen geeft toe dat ze er volledig onderdoor ging…

“Dan heb ik toch ’n maand traantjes gelaten. Dat was heel intens”, geeft Ellen dat ze het heel moeilijk had met het overlijden van hun geliefde hond. Ook voor Gert zelf was het een zware klap…

“Dat was bij Gert ook het laatste echte verdriet, denk ik”, aldus Ellen. “Ja, zeker toen, omdat dat een gedeeld verdriet was”, voegt Gert Verhulst eraan toe in het dubbelinterview in Dag Allemaal. Ellen geeft toe dat Gert toen moest ingrijpen…

“Toch heb jij mij meer opgevangen dan omgekeerd. Ik was volledig brak, maar jij stond er, ondanks je eigen verdriet. Je zorgde voor mij en regelde alles”, klinkt het warm bij Ellen Callebout in Dag Allemaal. “Voor jou was Marcel echt een kindje, hé, Ellen”, voegt Gert Verhulst eraan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.