In het programma ‘Special Forces’ liep ‘#LikeMe’ zanger en acteur al snel tegen zijn hoogtevrees aan. Een opdracht op een 20 meter hoge toren deed hem trillen en rillen. “Maar kijk: ik heb m’n hoogtevrees voor een stuk overwonnen!” lacht hij trots in TV-Familie. 

Door het verleggen van fysieke en mentale grenzen, keerde Francisco met een nieuwe blik op het leven terug uit Marokko: het besef dat iets wat onmogelijk lijkt, toch de moeite is om te proberen. 

“Dat wil ik nu ook toepassen in het gewone leven. Mezelf in feite constant pushen en uitdagen”, legt hij uit in TV-Familie. 

Om de beproevingen te doorstaan kon Francisco rekenen op de steun van onder andere Laura Tesoro, Ann Wauters en Hannelore Simoens.

“Eigenlijk dus vooral van de meisjes”, geeft de zanger glimlachend toe in TV-Familie. “Zij hebben mij er echt doorheen gesleurd. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.