Een voorbeeld voor velen

In de rubriek ‘Kort&krachtig’ peilt Story wekelijks naar enkele van de diepste zielenroerselen van bekende medemensen. Zo ook bij actrice en tv-legende Danni Heylen.

Het weekblad was onder meer nieuwsgierig naar wat Danni zou doen mocht ze voor één dag koningin zijn. Haar antwoord maakt duidelijk hoe onbaatzuchtig de actrice is: “Wanneer ik voor één dag koningin zou zijn, zou ik naar een heel arm land trekken, zoals Lady Di vroeger, en daar iets proberen te veranderen aan de situatie van de mensen”, aldus Danni. “Als koningin kan je nu eenmaal makkelijker centen loskrijgen.”

Maar ook zonder koningin te zijn bekommert Heylen zich om diegenen die het moeilijker hebben. Zo steunt ze ook zelf regelmatig goede doelen.

Wat zou je doen als je voor één dag koningin was?

Ik zou dan naar een heel arm land trekken, zoals Lady Di vroeger, en daar iets proberen te veranderen aan de situatie van de mensen. Als koningin kan je nu eenmaal makkelijker centen loskrijgen. Maar ik steun zelf ook wel regelmatig goede doelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.