Francisco Schuster staat bij velen onder ons bekend als een uitstekend acteur en getalenteerd zanger, maar in De Morgen verklapt hij dat zijn echte passie bij het dansen ligt.

Het gaat zelfs zo ver dat de zanger vorig jaar naar Amerika getrokken is om dansstages te volgen bij Dexter Carr, de choreograaf van grote sterren zoals Rihanna en Beyoncé.

“Ik volg al superlang zijn organisatie op Instagram en ik ben ernaartoe gegaan om bij te leren en om mezelf te testen”, gaat Francisco van start.

Om deze reden koos hij er ook voor om zich in te schrijven in de moeilijkste groep. “Ik wou gewoon eens zien of ik meekon. Na iedere les stapte ik badend in het zweet buiten”, rondt de zanger tevreden af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.