Jacky Lafon is altijd tevreden geweest met hoe ze eruit zag. Al is er toch één ding aan haar lichaam dat ze maar wat graag zou willen veranderen.

“Mijn voeten. Ik vind ze heel lelijk, vooral die dikke knobbels aan de zijkant storen me. Ik heb er al eens eentje laten wegnemen, maar die groeit nu terug. Je zal me dus niet snel sandalen zien dragen. En op het strand verstop ik mijn voeten in het zand”, lacht Jacky in Story.

Lafon moet ook bekennen dat ze misschien wel enkele slechte eigenschappen heeft en dat veel te emotioneel zijn daar eentje van is.

“Ik trek me daardoor alles veel te fel aan. Ik moet de zaken meer kunnen loslaten, en met behulp van een therapeute lukt me dat ook. Die gaf me de gouden tip om luidop tegen mezelf te zeggen: ‘Als het dat maar is.’ En dat werkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.