Average Rob, die Remco Evenepoel enkele maanden met een camera volgde, looft de renner in Humo voor zijn zelfverzekerdheid. Hoe hij luidop durft te zeggen dat hij wil winnen en er vervolgens ook alles aan zal doen om winst te pakken.

“Sommigen zien dat als arrogantie, maar we zijn gewoon niet gewend aan zo’n zelfvertrouwen. De meeste Belgische atleten maken liever niet te veel lawaai en doen gewoon hun ding.”

Een vergelijking met zijn eigen drukke leventje, gaat volgens Average Rob niet op.

“Ik zit sommige avonden gewoon in de zetel met mijn vriendin, terwijl Oumi Remco vaak op stage moet volgen als ze even bij hem wil zijn.”

“Nee, in vergelijking met Remco leid ik een doodnormaal, saai leven”, besluit het YouTube-fenomeen met veel respect in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.