Leena Van Loon, beter gekend als de charmante serveerster uit het tv-programma First Dates ergert zich soms wel eens aan de kandidaten, zo valt in Het Nieuwsblad te lezen.

Soms valt het wel eens voor dat ondanks dat de kandidaten een goede klik hebben, ze soms toch geen tweede date willen. Leena geeft aan dat de kandidaten soms beter hun best mogen doen, naar haar mening.

“Liefde op het eerst gezicht is de uitzondering, hoor”, gaat ze van start. “Mijn vriend en ik werkten al enkele maanden in dezelfde zaak voor we oog kregen voor elkaar.”

Een punt waar veel dates op stuk lopen blijkt de afstand te zijn. “Dat snap ik. Maar wat is vijftig kilometer als je een klik hebt met iemand? Mijn vriend en ik woonden in het begin 65 kilometer van elkaar.”

“Het kán!”, besluit ze vol overtuiging.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.