William Boeva neemt dit seizoen deel aan Celebrity Masterchef. Uit een interview met De Morgen blijkt dat de komiek erg veel belang hecht aan lekker eten en dat er soms mooie herinneringen kunnen voortvloeien uit een heerlijk gerecht.

Zo vertelt William dat hij zich een spaghettisaus herinnert van toen hij vijf jaar was. “Mijn ouders hadden een appartementje in Oostduinkerke”, gaat de komiek van start. “Als mijn moeder geen zin had om te koken, ging ze bij de beenhouwer spaghettisaus halen.”

Helaas is deze op een bepaald moment gestopt met zijn zaak en heeft William dus nooit meer diezelfde smaak kunnen ervaren.

“Tot ik eens moest optreden in een café in Zeebrugge. Zij hadden een spaghetti voor me voorzien. Exact die smaak. Ik voelde mij plots weer vijf jaar. Fenomenaal!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.