Voor boer Garry uit ‘Boer Zkt Vrouw’ van vorig jaar liep het niet zo goed op vlak van het vinden van de ultieme liefde.

Hij begon na ‘Boer Zkt Vrouw’ een relatie met Els, maar die hield slechts enkele weken stand. Hetzelfde lot bleek een daaropvolgende romance beschoren.

“Daarna heb ik even tijd voor mezelf genomen”, vertelt Garry openhartig aan Dag Allemaal. “Ik had echt even nood aan rust. Intussen voel ik me wél weer klaar om te daten”, aldus Garry.

Hij hield dus geen vrouw over aan zijn deelname maar heeft er zeker geen spijt van. “Dankzij dat programma durf ik veel opener te zijn over mijn gevoelens, en heb ik zelfvertrouwen gekregen. Vroeger durfde ik niet met iedereen een babbeltje te doen, nu wel. Daarnaast heb ik veel vrouwen leren kennen die intussen vriendinnen zijn geworden. Wie weet leidt dat ooit tot iets meer, maar ik wil niets forceren”, verneemt Dag Allemaal van Garry.

Ondanks het feit dat het dit jaar enorm veel drama was, zou Garry geen nee zeggen tegen een nieuwe deelname. “Ik heb mij geweldig geamuseerd tijdens de opnamen van ons seizoen, dus ja: Dina mag altijd terugkomen, als ze wil”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.