In een interview met Marie Verhulst informeert Story over het ontslag van Koen Crucke en Walter Baele. “Ik begrijp dat Koen het jammer vindt, ik ook trouwens. Ik ben met hem opgegroeid. Zowel op tv als ernaast. Niet dat ik heb zitten huilen, ik ben geen grote wener, maar van mij had hij nog lang mogen meedoen”, geeft Marie toe.

Toch begrijpt ze het besluit van Studio 100 om nieuwe karakters toe te voegen aan de serie: “Ze kiezen ook voor nieuwe mensen omdat ik graag nog eens dertig jaar wil doorgaan met Samson. Nieuwe figuren geven nieuwe zuurstof, je kan andere verhalen vertellen.”

Maar niet getreurd want de fans kunnen volgens Marie het duo én de Burgemeester nog steeds samen aan het werk zien. “Samen met de Burgemeester geven ze optredens onder de naam VanBurAl, een samentrekking van hun personagenamen. Als je ze hard mist, moet je zeker gaan kijken”, informeert Marie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.