Ze weet de reacties wel uit te lokken, de vriendin van Viktor Verhulst. We hebben het dan uiteraard over Sarah Puttemans, de jongedame die binnenkort haar kans waagt bij de opnames van ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’. Of Sarah een keukenprinses is, dat weten we niet maar dat Viktor Verhulst voor haar gevallen is en zij dus best veel kwaliteiten moet hebben, daar twijfelen we dan weer niet aan.

Eén van die kwaliteiten heeft te maken met haar werk als influencer. De 180.000 volgers op Instagram werden getrakteerd op nieuwe bikinifoto’s van Puttemans. Met de nodige flair poseert zij om de nieuwe collectie van Etam te promoten. En die collectie werd door haar volgers goedgekeurd.

Haast iedereen reageert met woorden als ‘Knap’, ‘Prachtig’, ‘So pretty’, ‘Mega babe’, ‘Wauw’, ‘Zo mooi’, enzovoorts. Natuurlijk kreeg Sarah een hartje van Viktor Verhulst, maar ook Olivia Trappeniers, Anouk Matton, Liese Luwel en Conner Rousseau konden hun bewondering niet wegsteken.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24