Wanneer Primo vraagt wat het favoriete speelgoed van Peter Bulckaen was, haalt de acteur zich voor de geest dat hij vroeger vaak katapulten gemaakt heeft. “We maakten ze van de rubberen ringen van weckpotten en oude fietsbanden.”

Ook met tollen en knikkers heeft Peter vroeger veel gespeeld. “Tot mijn knokkels openlagen zelfs”, zegt de acteur.

Als het onderwerp naar modetrends in de jaren 80 verschuift, vertelt Peter dat hij is opgegroeid in een boerengat in de Westhoek en dat mode dus niet in zijn interesseveld lag. “Het heeft zelfs geduurd tot ik naar het college ging voor ik mijn eerste jeansbroek kreeg.”

“Grappig dat onze gewone stoffen broeken nu weer in de mode zijn”, vult de acteur aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.