In Humo vertelt Willy Sommers over de keer dat hij op de avondcross in Diegem moest optreden en dat zijn trouwe fans vooraan geplet werden door dronken cyclocross-supporters.

Wanneer de reporter aan Willy vraag wie er het meest drinkt, wielerfanaten of jongeren op Pukkelpop, dan zegt de zanger voluit “Cyclocrossers!”.

“Mijn Pukkelpop-optreden in 2018 begon al om twaalf uur ’s middags, toen kwam iedereen pas uit z’n tent gekropen”, gaat Willy van start.

De zanger heeft duidelijk genoten van zijn tijd op Pukkelpop, zo haalt hij herinneringen op van twaalfduizend jongeren die zijn liedjes luidkeels meezongen. “Fenomenaal, ze noemden mij in de media zelfs ‘de sultan van het Vlaamse lied’!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.