In de tv-reeks “Familie” speelt acteur Yanni Bourguignon de rol van Cédric. Sinds kort is zijn personage halsoverkop verliefd geworden op Yoko (gespeeld door Cyra Gwynth), twee totaal verschillende karakters die elkaar toch hebben gevonden.

In het echte leven verschillen Yanni en zijn vriendin Kelly niet erg veel, verklapt de acteur in Story: ”Wij lijken erg op elkaar qua karakter. Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, ontdekten we dat we op zoek waren naar dezelfde dingen in een relatie. Volledig onszelf zijn, genieten van het leven, veel lachen, diepgaande gesprekken…”

Het koppel deelt blijkbaar dezelfde passies zoals snowboarden en partnerdansen.

Dat laatste was al een lange tijd een droom van Yanni: “Toen ik Sandrine André leerde kennen, die zelf dansles gee­ft zei ik: ‘Met mijn volgend lief wil ik bij jou komen partnerdansen.’ En voor het uitbreken van de pandemie hebben Kelly en ik dat ook gedaan.”

Al moet de acteur wel toegeven dat dit sinds het uitbreken van de pandemie er niet meer van gekomen is. “We willen binnenkort wel de draad weer oppikken”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.