Wat ooit begon als een grap voor Viktor Verhulst en Kobe Ilsen lijkt stilaan big business te worden. Sinds enkele jaren toeren de twee vrienden heel het land rond als het dj duo ‘Ilsen en Verhulst’ en daar amuseerden ze zich rot mee.

Maar nu hebben Kobe en Viktor heel groot en goed nieuws voor de fans. Het duo heeft hun eerste platencontract getekend en brachten ook meteen een eerste single uit: ‘Nu staan we hier’.

Kobe en Viktor tekenden een plantencontract bij CNR waar ook grote sterren als Regi, Camille Dhont en Niels Destadsbader bij zitten.

De vocals zingen Viktor en Kobe niet zelf in, dat laten ze over aan Simon Eeraerts, bekend van de boyband BOBBY waar ook Aaron Blommaert deel van uitmaakte en Kimberley Franssen, die kandidaat was tijdens het eerste seizoen van ‘Regi Academy’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.