Ze volgt zijn dromen

Remco Evenepoel scoort hoge topen in het wielrennen. Maar dat had hij nooit gekund zonder de vele steun van zijn vrouw Oumi Rayane. Zij cijfert zich op dit moment een beetje weg om haar man alle kansen te geven die hij kan grijpen.

“Zijn wielercarrière zou ik niet als een belemmering zien, maar we moeten wel veel opofferen om onze doelen te bereiken. Anders raak je niet aan de top en daar staat Remco nu wel. Het wielrennen heeft absolute prioriteit”, zegt Oumi in Story.

Oumi wil niet dat Remco zijn dromen opgeeft en moet daarvoor soms wel eens iets opofferen. Al ziet ze het zelf eerder als een aanpassing aan zijn levensstijl.

“Zijn dromen zijn ook mijn dromen geworden. We werken er samen hard voor. En als we die doelen halen, geniet ik daar dubbel en dik van. Het is teamwork, alle puzzelstukjes moeten kloppen zodat Remco fysiek en mentaal top is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.