Ze moet leren loslaten

Het is bijna niet te geloven dat het al zestien jaar geleden is dat Silvy De Bie beviel van haar dochter Noor. Ook Silvy kan het amper geloven, zeker nu haar dochter groter is dan haar.

Silvy heeft niet te klagen over haar dochter, want ze is altijd al een engeltje geweest als we Silvy mogen geloven. Een dochter die altijd heel erg gehoorzaamde.

“Ze klaagde nooit en gedroeg zich voorbeeldig. Maar dan, uit het niets, kwam de puberteit. Ze begon plots met haar ogen te draaien en te zuchten als ik een opmerking maakte. Héél plezant…”, lacht Silvy in Tv Familie.

Van de ene dag op de andere had de zangeres plots een puber in huis. Gelukkig ging die fase rap voorbij en was haar dochter terug zoals vroeger. Al komt er nu wel een tijd aan waarin ze haar dochter toch steeds meer en meer zal moeten loslaten.

“Ik geef toe dat ik daarmee worstel. Zo heb ik bijvoorbeeld een app op haar gsm geïnstalleerd waarmee ik kan zien waar ze zich bevindt. Soms komt Noor met de bus naar huis en zo kan ik zien of ze onderweg is naar huis. Natuurlijk wil ik mijn dochter vrijheid geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.