Dat is geen goed nieuws voor de fans

Naar goede gewoonte kijken de fans elk jaar uit naar de twee boeken die ieder jaar van hun favoriete schrijver, Herman Brusselmans, verschijnen. Maar Herman moet de lezers teleurstellen, want daar zal hij voorlopig eventjes van afwijken.

“Om de eenvoudige reden dat begin maart de baby komt. Ik heb echt geen zin om Lena alle pampers te laten verversen. Maar als die eerste periode achter de rug is, zien we wel weer”, legt Herman uit in Humo.

Met een baby op komst staan er grote veranderingen op til in het leven van Herman en zijn partner Lena. Zo verlaat hij ook zijn Gentse loft waar hij 22 jaar heeft gewoond.

“Het is met pijn in het hart dat ik er ga vertrekken, maar we moeten nu eenmaal een extra kamer hebben voor dat kind. We blijven wel in Gent wonen, hoewel Lena liever had gezien dat ons zoontje een Amsterdammertje werd.”

Herman en Lena zijn dus volop op zoek naar een nieuw huis en liefst eentje met alles erop en eraan en aan een betaalbare prijs. Want stinkend rijk voelt Herman zich niet. “Ik heb goed geboerd, maar ik heb nooit gedacht dat ik op mijn 65ste nog al mijn geld in een huis zou moeten steken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.