Het is geen geheim dat Miguel Wiels een grote fan van AA Gent is. Miguel probeert zoveel mogelijk van de thuiswedstrijden van zijn favoriete ploeg bij te wonen, maar helaas lukt dat niet altijd.

Wat de muzikant afgelopen weekend zag, kan hij absoluut niet begrijpen. Fans van AA Gent rolden een spandoek uit waarop in het Engels “Dood aan de verraders Yaremchub Judas” te lezen stond.

Beneden alle peil is de mending van Wiels. “Roman Yaremchuk ! Een klein hoopje onnozelaars is blijkbaar vergeten dat we aan deze heerlijke speler heel veel plezier hebben beleefd, en dat hij onze club een heel mooie cent heeft opgebracht met een lucratieve transfer!”, schrijft Miguels Wiels op Instagram.

Miguel is voor alle duidelijkheid niet tegen acties, maar acties zoals deze hoeven écht niet voor hem. “Spandoeken mogen, maar doe het volgende keer met stijl”, Ik wens hem veel succes bij Club Brugge”, besluit Miguel Wiels

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.