Het was maandagochtend héél stil ten huize Natalia. Dochter Bobbi-Loua was al vroeg uit de veren en daar was een goede reden voor: het was haar eerste schooldag.

Kleine meisjes worden groot en mama Natalia wou het moment dat haar eerste kindje naar de eerste kleuterklas ging niet missen. Hoe spannend is dat wel niet?

Bobbi-Loua kon er thuis nog mee lachen, maar of zij het aan de schoolpoort droog heeft gehouden, dat is niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.