Kevin Janssens is niet alleen een begenadigd acteur, dat bewees hij recent andermaal in de knappe zondagavondreeks ‘Rough Diamonds’ op VRT1. Maar Kevin kan meer dan acteren alleen. Dat schrijft TV Familie.

Zo is hij naar verluidt vaak in de keuken te vinden: “Ik experimenteer graag en ik kook vooral graag voor vrienden”, zegt hij.

“Ik maak dan een pasta vongole of zo klaar. En mijn zesrib met bearnaisesaus is volgens mijn vrienden ook fantastisch”, meent de acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.