De muzikale roots van Coely duiken diep op in haar jeugd, van zingen in de kerk tot het luidkeels meezingen met Beyoncé tracks.

Als klein meisje was ze al gefascineerd door muziek, met name de videoclips die ze keer op keer bekeek, tot grote ergernis van haar moeder. De speeltijden op school werden gevuld met zingen en beatboxen, een passie die uiteindelijk heeft geleid tot haar huidige succesvolle carrière.

Ze onthult in Story dat als ‘The Voice Kids’ in haar tijd had bestaan, ze zonder twijfel zou

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.