Het avontuur van Walter De Donder bij De Verraders zit er helaas al op. Walter, die was aangeduid als één van de drie verraders werd al redelijk snel in het programma ontmaskerd.

“Ik ben het niet gewoon om aan dit soort programma’s deel te nemen”, gaat Walter van start in Primo. “’Ik heb impulsief ja gezegd toen ze me vroegen. Ik word zelden of nooit uitgenodigd voor programma’s, hoewel ik er zeker voor open sta. Tenzij het gaat om dingen waarvoor ik fysiek word uitgedaagd. Dan pas ik.”

Hoewel zijn missie om het spel te winnen misschien niet geslaagd is, is Walter wel geslaagd in een persoonlijke missie van zichzelf. Hij wou namelijk voor een keertje de mensen kennis laten maken met de échte Walter De Donder, de persoon achter Kabouter Plop en Meneer de Burgemeester.

“Ik denk dat mensen daar nieuwsgierig naar waren. En daar zullen ze nu toch wel een antwoord op gekregen hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.