Ze was goed voorbereid op haar deelname aan ‘De Verraders’ maar toch werd haar geweten sterk op de proef gesteld.

“Ik moet zeggen dat het hier en daar toch moeilijk is geweest om vol te houden. Toen het afgelopen was, heb ik even moeten bekomen, om weer te aarden en gewoon weer iedereen te kunnen vertrouwen. Het was intens”, bekent Klaasje aan Dag Allemaal.

In het eerste seizoen zagen we dat de spanningen onder de kandidaten bleven voortleven zelfs nadat het spel afgelopen was. Maar toch beweert Klaasje ondertussen met iedereen weer goed overeen te komen.

“Ik ben in het spel in gestapt met het idee dat ik voor mijn rol ging strijden, welke die ook zou zijn. En dat heb ik met volle overtuiging gedaan. Ik ben een teamplayer, of ik nu bij de verraders of bij de bondgenoten zit”, deelt Klaasje Meijer mee in Dag Allemaal.

“Ik moet zeggen dat dit spel met je geweten aan de haal gaat. Ik heb ’t zeker als zwaar ervaren, omdat ik in het echte leven houd van mensen die rechtdoorzee zijn, daar kan je het best mee werken”, vertelt de ex-K3 zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.