De grenzen opzoeken vindt Koen Wauters nog altijd leuk. Tijdens zijn deelname aan ‘Special Forces’ had hij op dag drie koorts. “Gewoon omdat mijn weerstand afbrokkelde, maar ik heb een Dafalgan geslikt, doorgedaan en ’s avonds was die koorts weg”, vertelt Koen eerlijk aan Het Laatste Nieuws.

“Ik luister wel beter naar mijn lichaam dan vroeger. Mezelf echt kapot laten gaan, dat doe ik niet meer”, aldus Koen.

Tijdens het programma vond hij veel steun bij de andere deelnemers. “Ook de instructeurs zelf doen het echt goed: die sleuren je door moeilijke momenten heen”, vertelt Koen in Het Laatste Nieuws.

Aan Georges-Louis Bouchez kon je echter sleuren wat je wilde, hij bougeerde niet. “Hij had het duidelijk onderschat. Dat was verrassend maar daar kan ik nog begrip voor opbrengen”, aldus Koen.

“Wat ik niet kon begrijpen is dat hij pertinent weigerde om zijn best te doen. Kijk, ik kon mezelf ook niet optrekken aan die rekstok, ik moest elke keer geholpen worden, ik heb daar de macht niet voor. Maar ik scheurde nog liever een spier dan het niet te proberen”, geeft Koen Wauters toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.