Ondanks dat je het haar misschien niet zou nageven wist Laura Tesoro een indrukwekkende prestatie neer te zetten in het programma ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ op VTM. Ook al was de training van de Special Forces die ze samen met negen andere BV’s en Waals politicus Georges-Louis Bouchez moest doorstaan extreem zwaar.

Extra bewonderenswaardig is dat Laura de vele proeven wist te doorstaan, zelfs mét de medische problemen waar de presentatrice en zangeres mee kampt: “Ik heb inspanningsastma. Ik wist dus op voorhand dat er momenten zouden zijn dat het mij parten zou spelen. Dat ik buiten adem zou geraken en hyperventileren”, bekent ze aan TV Familie. “Gelukkig werd mijn lichaam snel sterker en kon ik vertrouwen op mijn doorzettingsvermogen.”

Aan opgeven heeft ze dan ook nooit echt gedacht: “Ik heb het gigantisch zwaar gehad, en ik heb vaak gedacht dat iets me niet zou lukken”, is Laura eerlijk. “Maar opgeven? Dat doe ik niet snel. Het gaat er volgens mij gewoon om op het juiste moment de knop om te draaien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.