Pure miserie

In horrorjaar 2017 verloor hij zijn derde kindje met zijn ex-partner Ellemieke en niet veel later stierf zijn vader na een 12 jaar durende aftakeling door dementie.

Hij hakte dan ook een aantal knopen door en verkocht The Jane aan zijn zakenpartner Nick Bril. In Antwerpen startte hij een nieuwe zaak op: Le Pristine, die gelukkig wel een succes bleek en al snel een eerste Michelin ster binnen kon rijven. 

Chanel Joppart, de nieuwe verovering van Sergio Herman, leek in eerste instantie wel op zijn ex maar bleek achteraf toch eerder nogal een losbol te zijn.

De foto’s van hen op zonnige bestemmingen werden gretig gedeeld. Eén kanttekening werd echter toen al gemaakt: ”Chanel is een flamboyante jongedame met ’n bochtig liefdesparcours, zeiden intimi in Dag Allemaal.

En ze staat nogal graag in het middelpunt van de belangstelling. Als liefdespartner van de populaire Sergio Herman zal ze af en toe onvermijdelijk tevreden moeten zijn met ’n plaatsje in de schaduw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.