Regi verloofde zich begin april met z’n vriendin Kristel Hubeny en leeft sindsdien zowat in een droomwereld. Het wordt nog mooier, blinkt de artiest in Dag Allemaal, nu het eindelijk weer wat beter gaat met Milk Inc.-zangeres Linda Mertens. 

Linda verloor zes jaar geleden haar dochtertje Lio. Het kindje werd amper 2,5 jaar. Sindsdien verdween de zangeres van het podium. 

Of ze terug paraat zal zijn in oktober bij de Regi’s Return-concerten in het Sportpaleis is nog de vraag. “Dat zou mooi zijn”, geeft hij toe. “Maar het hangt van zoveel dingen af. Linda is absoluut welkom, maar ik kan haar niet dwingen.”

Linda belde Regi pas nog om hem geluk te wensen met zijn aanstaande huwelijk. “Alles gaat goed met haar”, klinkt hij opgelucht. “Heel fijn om te horen, het is in het verleden wel anders geweest.”

“Aan de manier waarop ze op het podium staat, zie ik ook echt dat ze weer gelukkig is. Hout vasthouden!”. Maar of ze er bij zal zijn in het Sportpaleis? “Dat zal tot het laatste moment spannend blijven”, grinnikt Regi geheimzinnig in Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.