Hilde van Wesepoel, bij televisiekijkend Vlaanderen beter bekend als Linda uit Familie, heeft zeventien jaar lang de rol van Linda, de vrouw van Jan vertolkt.

Wanneer Dag Allemaal aan de actrice vraagt of de scenaristen van Familie haar nog mogen bellen, antwoordt ze het volgende: “Dat hangt van verschillende factoren af. Is het een interessante verhaallijn, hoeveel draaidagen heb ik?”

Volgens Hilde is Linda niet dood maar woont ze ergens op een appartementje, het vertrek van Linda is altijd wat vaag geweest, dus scenaristen kunnen er nog alle kanten mee uit.

“Stel dat ze ’n goede verhaallijn hebben, dan is alles bespreekbaar”, gaat Hilde verder. 

“Je weet het nooit, wie weet beland ik zelfs in Thuis”, lacht ze.

Al heeft de actrice nog een andere grote droom. “Wat ik vooral graag wil doen, is film. Dat zou een uitdaging zijn en geeft schwung aan je beroep”, vertelt Hilde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.